Inspiratieblog
Passie voor puur eten!
Filet Pur is zowat het beste stuk vlees dat het rund te bieden heeft. In het assortiment van Filet Pur vind je dan ook uit het beste uit de regio Maastricht en omstreken. Vaak biologisch. Ontstaan vanuit Jerôme’s passie voor pu(u)r. Verse en verantwoorde ingrediënten. Verwerkt tot de mooiste en lekkerste ambachtelijke producten. Zodat iedereen kan genieten van goed en verantwoord eten. Met respect voor mens, dier en milieu. Deze filosofie rust op de volgende vijf ‘pu(u)r pijlers’:
Officiis fuga harum porro et? Similique rhoncus atque! Netus blanditiis provident nunc posuere. Rem sequi, commodo, lorem tellus elit, hic sem tenetur anim amet quas, malesuada proident platea corrupti expedita.
Integer ducimus gravida ornare sociosqu. Wisi, fringilla volutpat! Ultrices laborum a dapibus, veritatis.

Genieten van het buitenleven met zomerse salades
Zomer: heerlijk, het kwik stijgt! Dé tijd voor smaakvolle, frisse salades, boordevol groenten. Ideaal als bijgerecht bij die zomerse barbecue, als lunchgerecht of met een goed stuk ambachtelijk brood als hoofdgerecht.
Asperges: Maastrichts/Limburgs goud dat je altijd doet verlangen naar de lente
Het is weer aspergetijd! In de lente is bijna niets lekkerder dan kraakverse asperges, liefst van de Maastrichtse biologische aspergeboer De Poshoof. Klassiek bereid 'à la flamande' met pure gekookte ham. Foodblogger Nina van Ninalovesfood.com werkte het recept van deze klassieker voor je uit. Heerlijk die aspergetijd!
Steel de show met Côte de Boeuf met Rodewijnsaus
Steel de show met Côte de Boeuf in Rodewijnsaus! Je tafelgenoten zullen je dankbaar zijn voor deze heerlijke culinaire klassieker. Foodblogger Nina van Ninalovesfood.com beschreef de perfecte bereiding van dit mooie stuk vlees. En de ultieme bijpassende saus!